cover-image
YES Groep

Onze Diensten

Onze oplossingen binnen de arbeidsbemiddeling 

Er zijn allerlei manieren om personeel te krijgen en te binden. Wij bieden bedrijven meerdere oplossingen om elke functie in te vullen. Meer weten over welke diensten wij aanbieden? Ontdek hier meer.

Werving en selectie

Uitzenden

Detacheren

HR consultancy

Recruitment marketing

ZZP-bemiddeling

Onze diensten uitgelegd

 

WERVING EN SELECTIE

OOG VOOR DE BESTE KANDIDAAT!

Op zoek naar een vaste invulling voor één van uw vacatures? Dan is Werving & Selectie een interessante optie!

Bij Werving & Selectie gaan wij op zoek naar de beste kandidaat die vervolgens direct bij jouw organisatie in dienst komt.

Deze dienstverlening is op basis van no cure no pay, wat betekent dat je pas betaalt op het moment dat iemand daadwerkelijk zijn of haar contract heeft getekend.

DETACHEREN

LANGDURIGE VERSTERKING

Versterking nodig voor langere tijd, maar wel flexibel blijven? Dan is detacheren misschien iets voor jou! Detacheren biedt meer zekerheid dan uitzenden, omdat je vooraf afspraken maakt over de periode waarvoor je iemand wilt huren. Zowel voor de klant als de kandidaat meer zekerheid, omdat de opdracht niet van de één op de andere dag opgezegd kan worden.

De kandidaat blijft in dienst van ons, maar is wel voor een bepaalde periode beschikbaar voor jou als klant. Ideaal bij bijvoorbeeld vervanging voor zwangerschapsverlof, een langdurige piek of een project.

HR CONSULTANCY

JOUW HR VRAAGSTUK, ONZE OPLOSSING!

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij bepaalde HR vraagstukken? Dan is onze flexibel in te zetten HR Consultant een interessante optie! Elmer Krul heeft jarenlange ervaring als HR Manager en is onder andere gespecialiseerd in de volgende HR werkzaamheden:

  • Strategische personeelsplanning 
  • Verbeteren en opzetten van het recruitmentbeleid en de flexibele schil  
  • Performance Management 
  • Ziekteverzuim/ARBO
  • Opzetten / inrichten functiehuis
  • Onderhandelingen met de OR

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Neem contact op!

Of neem direct contact op

+31 6 509 676 25
info@yesgroep.nl
LinkedIn
Facebook
Instagram

cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.