cover-image
YES Groep

Detacheren

LANGDURIGE VERSTERKING

Zoek je extra versterking voor langere tijd, maar wil je wel flexibel blijven? Dan is detacheren een goede manier om tijdelijk personeel in te huren. Detacheren biedt meer zekerheid dan uitzenden, omdat je vooraf afspraken maakt over de periode waarvoor je iemand wilt huren. Zowel voor de klant als de kandidaat meer zekerheid, omdat de opdracht niet van de één op de andere dag opgezegd kan worden. 

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

cover-image

De voordelen

 • Specialistische kennis
  Met detachering kun je heel gericht de specialistische kennis in huis halen die je op dat moment nodig hebt. Zo kun je hierdoor snel schakelen en gerichte stappen zetten.

 

 • Gemak
  Kies voor het gemak van detacheren. Je zit nergens aan vast en huurt alleen het personeel in dat je op dat moment nodig hebt. Daarnaast hoef je alleen de gewerkte uren van de medewerker te betalen. Bij ziekte of op vakantiedagen hoef je zijn of haar loon niet door te betalen.
 • Beperkt risico
  De kandidaat blijft in dienst van ons, maar is wel voor een bepaalde periode beschikbaar voor jou. Ideaal bij bijvoorbeeld vervanging voor zwangerschapsverlof, een langdurige piek of een project. 

 

 • Zekerheid
  Detacheren biedt je net wat meer zekerheid dan uitzenden, omdat je vooraf afspraken maakt over de periode waarvoor je iemand wilt inhuren. Hierdoor heb je de zekerheid dat de medewerker niet van het een op andere moment kan stoppen. 
cover-image

De oplossing voor jouw bedrijf?

Neem contact op.
cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.