cover-image
YES Groep

Uitzenden

FLEXIBILITEIT EN KWALITEIT

Flexibiliteit is belangrijk voor een organisatie. Komt er een piekperiode aan of juist een rustige periode, je wilt in staat zijn je personeelsbestand aan te passen aan de situatie. Uitzenden kan op deze momenten de oplossing zijn. Of het nu gaat om het opvangen van zwangerschapsverlof, ziekte, een korte klus of een project; wij werven voor jou de juiste kandidaat.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

cover-image

De voordelen

 • Flexibiliteit
  Kies je voor uitzenden om werknemers voor je organisatie te vinden, dan creëer je meer flexibiliteit. Je kunt een uitzendkracht bijvoorbeeld inzetten in drukke periodes. Je betaalt dan alleen de uren die de uitzendkracht gewerkt heeft.

 

 • Bespaar kosten
  Het inhuren van uitzendkrachten bespaart over het algemeen meer kosten dan het inhuren van een vaste werknemer. Uitzendkrachten werken vaak voor een korte periode, waardoor deze banen minder kosten dan vaste banen. Daarnaast hoef je ook geen loon- of werkloosheid claims af te handelen, dit doen wij voor je.
 • Geen werkgeversrisico
  Wij zijn verantwoordelijk voor onze uitzendkrachten. Dit betekent dat je bij ontslag of ziekte geen risico loopt. Als een uitzendkracht om medische-, familie- of persoonlijke redenen moet vertrekken, heeft dit minder gevolgen voor jouw organisatie. 

 

 • Gemak
  Wij gaan voor jou op zoek naar kandidaten die voldoen aan het profiel en verzorgen hierbij het gehele selectieproces. We regelen alle andere administratieve verplichtingen die bij werkgeverschap horen. Denk aan het verstrekken van loonstroken en jaaropgaven, het toekennen van vakantiedagen en het administreren van de ziek- en herstelmeldingen.
cover-image

De oplossing voor jouw bedrijf?

Neem contact op.
cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.