cover-image
YES Groep

Werving en Selectie

WIJ VINDEN TALENT, JIJ GROEIT VERDER

Ben jij op zoek naar een nieuwe collega maar heb je geen tijd om zelf te werven? Dan is Werving & Selectie dé oplossing. Hierbij besteed je het zoekwerk uit aan ons. Wij gaan voor jou op zoek naar de juiste match, die vervolgens direct in dienst treedt.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

cover-image

De voordelen

 • Kandidaat direct in dienst
  We nemen de gehele procedure van werving en selectie voor je uit handen en zoeken naar vaste invulling, waarbij de kandidaat direct bij jouw bedrijf in dienst gaat. 

 

 • No cure, no pay
  Je betaalt alleen als er daadwerkelijk een succesvolle match wordt gemaakt en de kandidaat wordt aangenomen. Is er geen geschikte kandidaat gevonden? Dan hoef je geen kosten te betalen. 
 • Voor elk vakgebied
  Door ons specialisme vanuit de YES labels beschikken wij over een breed netwerk en kennis in allerlei vakgebieden. Zo bemiddelen wij door heel Nederland.

 

 • Specialistische kennis
  We hebben niet alleen de juiste expertise, maar ook de juiste tools. De kandidaten die wij voorstellen zijn al grondig gescreend, wat jou tijd bespaart en de kans vergroot dat ze perfect passen bij jouw organisatie. 
cover-image

De oplossing voor jouw bedrijf?

Neem contact op.
cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.