cover-image
YES Logistiek 
YES Westland

DE LOGISTIEKE MATCH

MET OOG VOOR DETAIL

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de logistieke sector? Of op zoek naar goed personeel? Dan ben je aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling in de logistieke sector. Of het nu gaat om uitzenden, detacheren of werving & selectie; het is allemaal mogelijk. Ontdek hier meer!

cover-image

Onze vacatures

De juiste vacature nog niet gevonden?

cover-image

VOOR PROFESSIONALS IN DE LOGISTIEKE SECTOR

Het bemiddelen tussen werkzoekende en werkgevers is precies waar ik energie van krijg. Met een groot enthousiasme en de nodige ervaring binnen de arbeidsbemiddeling ga ik graag samen op zoek naar de perfecte match. Ik geloof dat de juiste persoon op de juiste plek een positieve impact kan hebben op het succes van een bedrijf en streef ernaar om zowel kandidaten als organisaties te begeleiden bij het bereiken van hun doelen, het creëren van waarde en het bevorderen van duurzaam succes op lange termijn. Ik ben ervan overtuigd dat als we samenwerken we de beste resultaten behalen. Zo creëren we samen het YES gevoel! 

 Ben jij benieuwd wat YES Logistiek voor jou kan betekenen dan kom ik graag met jou in contact! 

cover-image

YES LOGISTIEK

Leehove 117d
2678 MB De Lier

+31 6 14223720
info@yeslogistiek.nl

Interesse in een fysiek gesprek?

Uiteraard ben je welkom voor een kop koffie of thee bij ons op kantoor. 

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.