cover-image
Your Employment Services
YES Westland

DE PERFECTE MATCH

MET OOG VOOR DETAIL

Het YES-gevoel creëren bij zowel kandidaat als opdrachtgever, dat is waar wij voor gaan!  Vanuit Your Employment Services bemiddelen wij functies van A tot Z, overal in Nederland en binnen elke sector. Wat je openstaande vacature ook is, of naar welke nieuwe baan je ook op zoek bent, bij Your Employment Services ben je in alle gevallen aan het juiste adres. 

cover-image

Onze vacatures

De juiste vacature nog niet gevonden?

cover-image

OP ZOEK NAAR EEN (NIEUWE) BAAN? 

Met ruim 7,5 jaar recruitment ervaring krijg ik nog steeds energie van het verbinden tussen klant & kandidaat. Ik geloof dan ook echt in de kracht van relaties en het bouwen van sterke banden. Of het nu gaat om voetbalplezier, het koesteren van waardevolle relaties of het vinden van de perfecte match tussen talent en werkgever. Ik omarm elke uitdaging met een glimlach en een dosis positieve energie! Daarnaast onderneem ik veel met mijn jonge gezin, en sla een gezellige avond met vrienden niet over!

Wil jij samen met mij het YES-gevoel ervaren? Stuur mij dan een berichtje!

cover-image

YOUR EMPLOYMENT SERVICES

Koffie?

Uiteraard ben je welkom bij ons op kantoor voor een goed gesprek.

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.