YES Groep

Vacaturebooster

JOUW VACATURE OPTIMAAL ZICHTBAAR!

Ontdek de kracht van onze Vacaturebooster: één pakket voor maximaal resultaat. Je ontvangt een uitgebreid op maat gemaakt pakket waarbij we het volledige proces  van werving & selectie voor je uit handen nemen. Inclusief vacature analyse, social media campagnes en plaatsing op de juiste jobboards. Dit alles voor een bedrag van €795,- exl btw. 

Meer informatie?

Neem contact met ons op

cover-image

Inhoud van het pakket:

  • 👉Intakegesprek: Een uitgebreid persoonlijk intakegesprek waarin we jullie wensen bespreken
  • 👉Analyse: Vacature analyse en een passende wervende vacaturetekst 
  • 👉Website plaatsing: Vacatureplaatsing op onze website (met bedrijfsnaam, logo en beeldmateriaal naar keuze) en plaatsing op WestlandseBanen ter waarde van €300,-
  • 👉Multiposting: Doorplaatsing van de vacature op minimaal 25 jobboards
  • 👉Social media: Vacature wordt uitgelicht op de Social Media kanalen van de YES Groep (LinkedIn, Instagram en Facebook)
  • 👉Gesponsorde mogelijkheden: Mogelijkheid tot gesponsorde campagnes voor een extra boost (Linkedin/Facebook/Indeed/Insta etc). Dit campagnebudget wordt 1 op 1 doorbelast.
  • 👉Selectieprocedure: Wij verzorgen de eerste selectie van binnengekomen sollicitanten
  • 👉Volledige ontzorging: Afhandeling van kandidaten 
  • 👉Wervingstraject: Parallel aan het opstarten van de vacaturebooster beginnen wij met ons Werving & Selectietraject. Hierin gaan wij proactief op zoek naar een geschikte kandidaat voor jouw vacature. 

 

 

DE VOORDELEN? 

👉 Parallell met de start van de vacaturebooster, starten wij ons Werving & Selectietraject 
👉 Op proactieve wijze gaan we op zoek naar de beste match voor jouw vacature 
👉 We vliegen het traject vanuit twee kanten aan: zoveel mogelijk zichtbaarheid creëren en zelf met ons team van recruitment professionals actief kandidaten benaderen 
👉 De juiste kandidaat gevonden? Dan brengen we de kosten van de vacaturebooster VOLLEDIG in mindering op de wervingsfee! 

cover-image

Meer informatie over de Vacaturebooster?  

Laat je gegevens achter en we nemen contact op.
cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.