cover-image
YES Public 
YES Westland

De publieke match

MET OOG VOOR DETAIL

Bij Yes Public staat maatwerk centraal. Wij achterhalen je wensen en helpen je bij het vinden van jouw droombaan binnen de publieke sector. Dit alles met oog voor detail! Ben jij klaar om het YES-gevoel te ervaren en aan de slag te gaan via YES Public? 

cover-image

Onze vacatures

De juiste vacature nog niet gevonden?

cover-image

KWALITEIT
MET OOG VOOR DETAIL

Het "YES" gevoel creëren bij zowel kandidaat als opdrachtgever, dat is waar wij voor gaan! Wij zijn een ambitieus en dynamisch team dat op proactieve en doelgerichte wijze op zoek gaat naar een passende vacature voor jou of naar dé perfecte kandidaat voor jouw organisatie.

De publieke sector is continu in beweging. Wij bemiddelen professionals die de ontwikkelingen van de markt kennen en weten hoe zij hier mee om moeten gaan. Heb je behoefte aan professionals die je helpen je doelen te realiseren? Neem dan snel contact op, want YES Public is dé specialist in het vervullen van vacatures binnen de publieke sector!

cover-image

YES PUBLIC

Leehove 117d
2678 MB De Lier

+31 6 35119209 
elmer@yespublic.nl

Koffie?

Uiteraard ben je welkom bij ons op kantoor!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.