cover-image
YES Groep

HR Consultancy

JOUW HR VRAAGSTUK, ONZE OPLOSSING

Kan jouw onderneming hulp gebruiken bij bepaalde HR vraagstukken? Onze flexibel in te zetten HR Consultants zijn gespecialiseerd in de volgende HR werkzaamheden: strategische personeelsplanning, verbeteren en opzetten van het recruitmentbeleid en de flexibele schil, performance management, ziekteverzuim/ARBO, opzetten/inrichten functiehuis en onderhandelingen met de OR.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

cover-image

De voordelen

 • Flexibele Inzetbaarheid
  Onze HR Consultants zijn flexibel inzetbaar, wat betekent dat je alleen betaalt voor de diensten die je nodig hebt, wanneer je ze nodig hebt. Dit biedt maximale flexibiliteit zonder lange-termijn verplichtingen.

 

 • Deskundige HR-Oplossingen
  Wij bieden expertise voor allerlei complexe HR vraagstukken, waardoor jouw bedrijf snel en effectief uitdagingen kan overwinnen. Zo is Elmer Krul voor het oprichten van de YES Groep in 10 jaar doorgegroeid van HR officer tot HR manager. 
 • Kostenbesparing
  Door het inhuren van onze HR Consultants verminder je de noodzaak voor een volledig intern HR-team, wat leidt tot aanzienlijke kostenbesparingen op lonen, training en overheadkosten.

 

 • Verbeterde Bedrijfsprestaties
  Met strategisch HR-advies en -ondersteuning helpen wij jouw bedrijf om de prestaties en productiviteit van medewerkers te verbeteren, wat leidt tot een hogere efficiëntie en betere bedrijfsresultaten.

 

cover-image

De oplossing voor jouw bedrijf?

Neem contact op.
cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.