cover-image
YES Groep

ZZP-Bemiddeling

ZELFSTANDIGE PROFESSIONALS INSCHAKELEN

Op zoek naar specifieke expertise? Via onze ZZP-bemiddeling brengen we zzp'ers en opdrachtgevers samen, waarbij we opdrachtgevers die behoefte hebben aan de diensten van een zzp'er verbinden met zzp'ers die de vereiste vaardigheden bezitten voor de opdracht. ZZP'ers zijn een goede toevoeging voor je bedrijf. Ze zijn flexibel inzetbaar, kundig en gemotiveerd.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

cover-image

De voordelen

Voor bedrijven:

 • Verminderd risico
  Door gebruik te maken van onze dienstverlening draag je beperkt risico voor je professionals. Zo loop je bijvoorbeeld minder risico op hoge kosten bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. 

 

 • Gekwalificeerd personeel
  Onze ZZP’ers beschikken over veel werkervaring in hun vakgebied en de juiste kennis om de opdracht of het project in goede banen te leiden. Wij verzorgen hierbij de screening en beoordelen de professionals op geschiktheid voor het project. 

Voor ZZP'ers:

 • Efficiëntie
  In plaats van zelf zoeken kun je vertrouwen op het bemiddelingsproces en netwerk vanuit de Yes Groep om snel en effectief de beste opdrachten te vinden.

 

 • Betaling binnen een week
  Als ZZP'er ontvang je altijd binnen een week je geld. Wij zorgen voor een snelle betaling van de facturen en regelen de administratieve afhandeling, zodat je voldoet aan alle regelgeving. 
cover-image

De oplossing voor jou als bedrijf?
Of voor jou als ZZP-er?

Neem contact op.
cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.