cover-image
YES Groep

Recruitment Marketing

Jouw vacature bij jouw doelgroep

Met een online campagne brengen wij jouw vacature naar jouw doelgroep. Door gerichte targets bereiken we geschikte talenten, bijvoorbeeld via social media. Zo bereiken we ook latente kandidaten. Tegelijkertijd vergroten we je naamsbekendheid, waardoor je je als topwerkgever positioneert. Houd jouw organisatie top-of-mind bij je doelgroep!

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op

cover-image

De voordelen

 • Gerichte Benadering
  Onze recruitment marketing toont jouw vacature aan de juiste doelgroep via gerichte online campagnes, zoals social media advertenties. Dit bereikt zowel actieve als latente kandidaten.

 

 • Verhoogde Naamsbekendheid
  Door recruitment marketing bouw je naamsbekendheid op en versterk je je positie als topwerkgever. Kandidaten herkennen en onthouden jouw organisatie beter.

 

 • Efficiënt en Kostenbesparend
  Met geavanceerde targeting-technieken bereik je snel en kostenefficiënt de juiste kandidaten, zonder tijd en geld te verspillen aan traditionele wervingsmethoden.

 

 • Stimuleer Intrinsieke Motivatie
  Presentatie van je vacature en organisatie stimuleert kandidaten om intrinsiek gemotiveerd te kiezen voor jouw bedrijf, wat leidt tot betrokken en gemotiveerde medewerkers.
cover-image

De oplossing voor jouw bedrijf?

Neem contact op.
cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.