cover-image
YES Westland
YES Westland

DE WESTLANDSE MATCH

MET OOG VOOR DETAIL

Bij YES Westland doen wij er alles aan om jou te helpen bij het vinden van jouw droombaan of de perfecte kandidaat. Met onze Westlandse mentaliteit en oog voor detail zorgen wij bij zowel de werknemer als de werkgever voor een “YES” gevoel. Op zoek naar een (nieuwe) baan of naar personeel voor jouw bedrijf in het Westland? Neem contact met ons op en wij helpen je verder!

cover-image

Onze vacatures

De juiste vacature nog niet gevonden?

cover-image

OP ZOEK NAAR EEN BAAN IN REGIO WESTLAND?

Het vinden van de juiste match tussen werkgever en kandidaat zie ik als een uitdaging waar ik veel energie van krijg. Dit werd mij al snel duidelijk! Van jongs af aan droomde ik van een eigen onderneming. Met mijn passie voor het Westland en mijn enthousiasme in het recruitment heb ik mijn  droombaan gevonden. Met YES Westland hoop ik bij zowel de klant als de kandidaat het YES-gevoel te creëren.  

Ben jij op zoek naar jouw droombaan? Of ben je als opdrachtgever op zoek naar personeel? Neem contact met mij op en ik help je verder!

cover-image

YES WESTLAND

Leehove 117d
2678 MB De Lier

+31 6 27228129
tess@yeswestland.nl

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.