YES Groep

Immalda Benard

cover-image
Immalda Benard
Recruitment Consultant
Recruiter img
Immalda Benard
Recruitment Consultant

Hi, mijn naam is Immalda Benard en ik ben werkzaam als Recruitment Consultant bij YES Logistiek. Samen met het team ga ik op zoek naar de perfecte match. Elke dag sta ik enthousiast kandidaten en opdrachtgevers te woord. Hetgeen waar ik een boost van krijg, is om samen met jullie het YES-gevoel te krijgen! In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden bij mijn vriend en hou ik enorm van gezelligheid met vrienden. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan kom ik graag met jou in contact zodat we samen het YES-gevoel kunenen creëren!

Bel me terug

Mijn openstaande vacatures

 

job-image
40 uur Vast contract Monster 3.500 - 4.000

Als Assistent Manager Productie ben je de spil in de operationele organisatie van de afdeling Tropische Planten. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Tropisch en werkt nauw samen met de afdelingen Sales Support, Sa... Lees verder

Nieuw
cover-image

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.